Українські захисники показали, як рятували мирних мешканців від війни. Російські загарбники хотіли знищити полк Азов, але Азовом стала вся Україна, підрозділи ЗСУ показали, як рятували українців з розвалених бомбами будинків.

Відео оприлюднив один з бійців Азова у своєму телеграм-каналі. Разом з ЗСУ та місцевим самоврядуванням азовці на Харківщині організували евакуацію зі звільнених населених пунктів — Циркуни, Руська Лозова та Питомник. Русаки там два місяці тримали українське населення під обстрілами, без їжі, води та електроенергії.

На відео — кадри евакуації мирних мешканців Циркунів. які з допомогою бійців змогли вирватися зі знищених будинків.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

На інших кадрах — бійці привозять провізію для українців, яким ніде взяти продукти, через порушення логістики.

Завдяки згуртованості українців, перемога у війні може наблизитися в рази швидше, тому так важливо не перегоріти, та продовжувати всі сили, стиснуті в жменю, докладати до якомога швидшого подолання ворога та звільнення нашої країни від рашиської наволочі.

Нагадаємо, раніше ми писали, що ЗМІ встановили особу ще одного російського ката, який розстрілював мирних жителів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", мобілізовані в "ДНР" масово скаржаться на службу в російській армії і готові до дезертирства.

Також "Знай.ua" писав, що Анджей Дуда виступив у Верховній Раді разом із Зеленським, а путін запустив по Києву ракети.