Стало відомо про те, що Росія незважаючи на всі свої спроби не зуміє зірвати поставки американської зброї в Україну. Шансів на їх порятунок більше немає.

Про це стало відомо завдяки новому брифінгу радника президента Сполучених Штатів Америки Джейку Саллівану.

На даний момент у ворожих військ є завдання зламати логістику поставок зброї Україні, так як вони бояться можливого контрнаступу з боку української армії.

Салліван, фото - kp
Салліван, фото - kp

Навіть незважаючи на те, що деякі, точкові попадання у них все ж є, перешкодити безперебійним поставкам зброї в Україну не вийде, як відзначають в США.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"У нас є диверсифікований і стійкий ланцюг постачання цієї зброї в Україну. Тому навіть якщо росіянам іноді вдається вразити і вдарити по тій чи іншій партії на території України, зі стратегічної точки зору це не зупинить військову допомогу, яку ми надаємо", – сказав Салліван.

Сенат США, фото: скріншот з відео
Сенат США, фото: скріншот з відео

До слова, ленд-ліз, який не так давно був підписаний в США, може допомогти Україні в деблокаді Одеського порту, щоб налагодити поставки ще й морським шляхом. Зараз настала одна з фінальних фаз війни, яка може затягнутися надовго, і стати вкрай кривавою для всього українського народу. Потрібно бути готовими до всього, проте наша з вами перемога вже зовсім поруч.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Нагадаємо, що в Україні прийняли закон про заборону символіки окупантів " Z "і" V": визнано Росію державою-терористом

Раніше повідомлялося, що корабельні коки і начальники туалетів: окупанти записують до лав морпіхів кого завгодно, поповнюючи втрати

Також, окупанти в Маріуполі почали планувати наступний навчальний рік: підготували всього три "важливі" предмети