Стало відомо про те, що російські окупанти продовжують спроби оточити Сєвєродонецьк відразу з двох сторін. По всій видимості у них горять терміни.

Про це заявив радник глави офісу президента Олексій Арестович. в інтерв'ю Марку Фейгіну за підсумками 23 травня, 89-го дня війни.

"Протягом доби його кілька разів намагалися знову обійти з різних сторін. Скрізь були відбиті, зачепилися за околиці з Північного Сходу, але звідти їх теж вибили. Ця чудова активізація показує, що хтось в Кремлі горить за термінами, і вони підганяють війська", – сказав Олексій Арестович.

На думку чоловіка, найближчі кілька днів російські окупанти будуть відчайдушно намагатися наступати, і пробирати в Сєвєродонецьк, перерізати трасу Бахмут-Сєвєродонецьк, а також рушать до Гуляйполя в Запорізькій області.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

На даний момент, як зазначає радник глави офісу президента України, Збройні Сили України загальмували наступ загарбників, і тим самим не дали їм дійти до траси всього кілька кілометрів.

Олексій Арестович, фото: скріншот з відео
Олексій Арестович, фото: скріншот з відео

"Наступ загальмувався, хоча вони його підготували і ввели туди близько трьох батальйонно-тактичних груп протягом попередніх трьох днів – за нинішніх часів це величезна цінність, це великі сили", – сказав Арестович.

Раніше і президент Володимир Зеленський зазначав, що найближчі кілька тижнів будуть вкрай складними для країни, адже почнуться затяжні бої, які можливо і визначать майбутній хід війни.

Нагадаємо, що з першого пострілу: гаубиця натовського зразка влучила в ціль на відстані понад 20 км

Раніше повідомлялося, що Бундестаг на чолі з Шольцом заблокував поставку Україні 100 БМП Marder-німецькі ЗМІ

Також, Володимир Зеленський розповів про нові стратегічні завдання України