Історія героя України, який збирається воювати до останнього. У нього немає іншого виходу, адже ворожі війська прийшли на його рідні землі.

Мова пішла про підполковника Євгена Шаматалюка. З самого початку березня він разом зі своїм підрозділом бореться з російськими окупантами на одному з найскладніших напрямку - Ізюмському.

Чоловік упевнений, що високий бойовий дух Збройних сил України лежить в основі успіху на полі бою. Наші захисники завжди будуть боротися до кінця, навіть якщо це буде коштувати їм життя.

На відміну від російських окупантів, нам є за що воювати, адже це наші землі, і віддавати їх ніхто не має наміру.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Якщо підрозділ воює до останнього і стоїть, противник починає тремтіти і відходити. Наші люди воюють до останнього. Героїчно воюють. Вони готові до самопожертви. Це стало шоком для російських окупантів", - розповідає командир.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

В опублікованому в мережі ролику показано, як працює підрозділ Євгена на Ізюмському напрямку всі трохи втомилися, але здаватися точно не збираються. Воюватимуть стільки, скільки знадобиться.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Нагадаємо, що російські окупанти напали на наші землі рівно 3 місяці тому, 24 лютого. Цей день назавжди залишиться в пам'яті мільйонів українців, які були змушені тікати з дому. Цей напад приніс тисячі невинних жертв, яких ми ніколи не пробачимо.

ЗСУ, фото: скріншот з відео
ЗСУ, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що військовий медик Марія врятувала понад 8 тисяч життів українців ризикуючи собою: навчала солдатів в окопах

Раніше повідомлялося, що по Маріуполю розтікається трупна отрута, але окупанти роблять постановочні кадри про "хороше життя": місту загрожує катастрофа

Також, російська економіка продовжує скочуватися на дно, але влада продовжує брехати-ГУР МО