Люта російська пропагандистка Маргарита Симоньян в черговий раз пригрозила світу ядерною зброєю. Боїться допускати, що росія може програти.

У черговому ефірі ток-шоу на федеральному каналі, жінка знову забула випити свої таблетки, і почала розповідати про велич Росії. Вона не допускає варіанту, що її країна програє, навіть незважаючи на фактичну поразку окупантів на багатьох ділянках.

"Всі вони вірять, що ми обов'язково програємо, а Захід обов'язково переможе. Не розуміючи, що це неможливо. Це просто неможливо, так не буде. Це або закінчиться зовсім погано для всього людства, або ми переможемо. Третього не дано", - заявила Симоньян.

Вона також вважає, що Росія виявилася ізольована від Заходу, адже там живуть на її думку погані люди, з гнилими цінностями. По всій видимості, поки була можливість проводити там свій час, пропагандистка так не вважала. Також, їй абсолютно не шкода дітей, які щодня вмирають від російської агресії. Цей народ давно вже прогнив.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Маргарита Симоньян, фото: Фейсбук
Маргарита Симоньян, фото: Фейсбук

"Я не можу більше слухати це ниття, що дітей шкода. Ось в чому вам шкода дітей? А ось людям багатьом шкода, що вони тепер не будуть вчитися на заході, що перед ними тепер не буде відкритий цей чудовий новий світ, що вони тепер будуть трохи закритіше. Я їм кажу: послухайте люди, радіти потрібно! Цей чудовий новий світ з такою швидкістю кур'єрського поїзда мчить в пекло, що через десять років ви скажете спасибі величезне за те, що моя дитина ніколи не вчився на Заході і у нього більше не буде такого шансу, тому що принаймні він залишиться моєю дитиною і нормальною людиною" - продовжила жінка.

Маргарита Симоньян, фото КП
Маргарита Симоньян, фото КП

До слова, сама вона вчилася за кордоном, але, цей факт чомусь вирішила не згадувати.

Нагадаємо, що провели в останній політ: військові льотчики ЗСУ героїчно загинули, завдавши серйозного удару ворогу

Раніше повідомлялося, що радник Росії в ООН в Женеві, заявив про свою відставку через війну з Україною

Також, з першого пострілу: гаубиця натовського зразка влучила в ціль на відстані понад 20 км