Російські окупанти все частіше скаржаться на своє командування, яке відправило їх воювати в Україну. Несуть колосальні втрати, і при цьому не отримують обіцяні гроші.

Про це стало відомо завдяки публікація Головного управління розвідки Міністерства оборони України в соціальних мережах. Перехоплення розмови показало, що заворушення у окупантів незабаром переростуть у масовий бунт.

Зарплата окупантам приходить в доларах, і це далеко не ті суми, які їм обіцяли спочатку, коли заманювали на війну. Саме це і є головною причиною, по якій багато хто відмовляється вступати в бій, а також влаштовують заколоти. Командування їх продовжує годувати обіцянками.

"10 числа знову зарплата прийде, ну і знову нас на**али. Як завжди. Планували 10 тисяч на добу. А вони на**али. Тут вже реально бунт почався. І 80% навіть у бій не йдуть. І ми в бій не йдемо. Я на будівництві більше заробляю"– - каже окупант.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Загиблі окупанти. Фото: Associated Press
Загиблі окупанти. Фото: Associated Press

Далі в розмові з дружиною він розповів про свій бути. Постійно доводиться спати в окопі через обстріли, а також російський підрозділ зазнає втрат, побачене шокує.

Полонений рашист. Фото: YouTube
Полонений рашист. Фото: YouTube

"Кожен день тут якась х**та. Бомби летять, літаки летять. Просто треш якийсь. Друзів втратив багатьох. 15-ту Самарську бригаду взагалі роз**али в гівно. З 2000 тисяч залишилося 400.. 30-ку роз**али так, що там просто в живих нікого не залишилося .21-шу бригаду просто в гівно - самі трупи просто. Просто самі трупи. Я таке побачив-це страшно. Молоді хлопці. Я здоровий мужик-божеволію від цього. Я плачу, ридаю кожен раз. У пакети збирав руки-ноги. Тут всі вороги. Немає такого, щоб "ЛНР", "ДНР" були за Росію. Всі вороги", — каже окупант.

Нагадаємо, що цінне спорядження на звалище, радіоактивний металобрухт - в рф: вибухотехніки показали, що повикидали воїни "другої армії світу"

Раніше повідомлялося, що провели в останній політ: військові льотчики ЗСУ героїчно загинули, завдавши серйозного удару ворогу

Також, Володимир Зеленський розповів про нові стратегічні завдання України