Кожен божеволіє по-своєму. Так і російські окупанти уявляють себе вигаданими персонажами, коли по-звірячому вбивають мирне населення українців.

Про це стало відомо завдяки черговому перехопленню розмови загарбника з дружиною. Опубліковані дані на Офіційних акаунтах Служби безпеки України в соціальних мережах.

Виходячи з розмови, російські окупанти продовжують насолоджуватися вбивствами мирних жителів України, а також уявляють себе вигаданими персонажами всесвіту «Володаря кілець».

"Ми вчора" укра " було спіймали ... тепер він в іншому світі. Я йому свій "свинокол" прямо в серце увігнав... у мене клинок, як у Фродо Беггінса. Так що я свою мрію... я ж хотів людині сухожилля перерізати і вставити кілок", - розповідає Російський загарбник своїй дружині.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Підбитий танк окупантів. Фото: Telegram
Підбитий танк окупантів. Фото: Telegram

Жінці по телефону абсолютно плювати на долю вбитого українця, однак, слухати такі розповіді чоловіка їй вкрай огидно.

"Судячи з усього, вона не особливо чекатиме його повернення додому", - вважають в СБУ.

Російські окупанти неодноразово були помічені у звірячих злочинах проти українського народу. Примітно, що багато хто з них пишаються цим. Після російської пропаганди вони дійсно вважають, що тут живуть нацисти, яких потрібно знищувати.

Також, за даними розвідки багато з них намагаються саботувати, щоб не вступати в бій з ЗСУ. Вони бояться наших захисників, і шукають способи для того, щоб якомога швидше повернутися додому.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський поділився планом Б на випадок його вбивства

Раніше повідомлялося, що цінне спорядження на звалище, радіоактивний металобрухт - у рф: вибухотехніки показали, що повикидали воїни "другої армії світу"

Також, по Маріуполю розтікається трупна отрута, але окупанти роблять постановочні кадри про "хороше життя".