Історії українців вражають. Багато хто після того, як Росія вторглася в Україну, кинули звичне життя, і почали захищати Батьківщину на фронті. Серед них був і Євген.

Його історію опублікували на сторінці 93-ї ОМБр Холодний Яр у соціальній мережі Facebook, де регулярно розповідають про ситуацію на фронті.

Женя захищає нашу Батьківщину в лавах Збройних сил України, і побратими називають його "мисливцем на танки". Родом чоловік з міста Суми. Рано втратив батьків, і є дві сестри, з якими підтримує прекрасні стосунки.

В армію прийшов сім років тому, і з тих пір зрозумів, що це його покликання. У ніч, коли Росія почала повномасштабне вторгнення він був у поїзді.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Я добре пам'ятаю цей день, ми тоді ще двох полонених взяли. Бувають моменти, коли всі бояться танків, це нормально. Але я цей момент вичікував і два танки так завалив. Один я помітив в посадці і в бік його. А через пару діб підбив ще один" - розповідає чоловік.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Незважаючи на те, що хлопець розповідає про це з посмішкою, це все досить складно, а часом і страшно. Однак, він прекрасно розумів, на що йде, і буде боротися за наші землі до кінця.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

"Ясно, що це не просто! Коли він повернув на мене стовбур, я з такими очима стрибнув в найближчу воронку! Прислухаюся-немає нічого. Бачу - стовбур в інший бік. Я за ПТКР (протитанкова керована ракета) і ушатав його!"- каже військовий.

Перша думка була про те, що тепер у окупантів на дві одиниці техніки менше, і на душі стало легше.

Нагадаємо, що радник Росії в ООН у Женеві, заявив про свою відставку через війну з Україною

Раніше повідомлялося, що на Путіна навесні було скоєно замах, на жаль провальне-ГУР МО України

Також, має бути вже в червні: МЗС жорстко відповів Франції на довгі обіцянки зробити Україну частиною Європейського Союзу.