СБУ встановила особи ще 8 російських загарбників, які чинили звірства проти мирного населення на Київщині.

Встановлення осіб злочинців, дії яких важко назвати такими, що може вчинити людина, вимагають кропіткої праці та багато часу, але в СБУ обіцяють знайти усіх садистів, які знущалися з українців та засудити їх. Цього разу повідомляють про встановлення ще восьми осіб загарбників. Це 5 військовослужбовців зс рф і три "вагнерівці".

"Цим підозрюваним інкримінується загалом 14 епізодів: вбивство цивільних, обстріли та спалювання житлових будинків, полон, катування та утримування людей у підвалах без їжі та води, викрадення майна. Під час тимчасової окупації Київщини загарбники катували і розстріляли родину старости села Мотижин", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

За наказом командира взводу 36 загальновійськової армії 37 окремої мотострілецької бригади рф вбили ще одну цивільну жінку через її темний одяг. Також "визволителі" після допиту та катувань вивезли двох волонтерів до лісосмуги та влаштували сафарі.

Один із волонтерів загинув від пострілу в голову, інший – був важко поранений. Автомобілі та гуманітарну допомогу окупанти забрали собі.

Задокументовано загибель двох членів громадської організації "Патріот". Волонтери були закатовані, а після смерті розстріляні їхні тіла.

Нагадаємо, раніше ми писали, що ЗСУ планують зайти на територію Криму вже до кінця року

Як повідомляв портал "Знай.ua", очільник міноборони Олексій Резніков повідомив, що зустріч на базі Ramstein пройшла успішно і натякнув на передачу нам Зірки Смерті.

Також "Знай.ua" писав, що переломний момент у війні і закінчення активної фази, в розвідці дали новий прогноз.