Українські партизани відкрили полювання на окупантів, та пропонують тікати від ганьби поки не пізно.

Листівки із погрозами рашистам з'явилися у тимчасово захоплених містах - Бердянську, Токмаку, Мелітополі, Великому Бурлуку.

"Російський солдат, якщо ти не хочеш бути нацистом 21 століття, то йди з нашої землі. У іншому разі тебе чекає доля гітлерівських солдатів та нюрнберзький трибунал. Ми шануємо пам'ять наших дідів-партизанів, та продовжуємо їхні традиції зі знищення сил ворога на окупованих територіях. Партизанський рух України", - йдеться у листівці.

Оголошення українських партизанів. Фото: Telegram
Оголошення українських партизанів. Фото: Telegram

Така наклеєна всередині маршрутки в одному з окупованих міст. Також листівки висять на зупинках в місцях для оголошень.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Оголошення українських партизанів. Фото: Telegram
Оголошення українських партизанів. Фото: Telegram

Як відомо, південь України поступово окуповує ворог, відмовившись від ведення широкомасштабних дій на різних напрямках. Частина східних областей також частково зазнає втрат, проте військові зазначають, що такі невеликі маневри дозволяють зберегти особовий склад та нанести більш масований удар по ворогу.

Так 24 травня українські воїни відступили, щоб завдавати удару по противнику.

Нагадаємо, раніше ми писали, що російські окупанти хизуються дружинам звірячими злочинами проти українського народу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Сергій Шойгу на ходу придумав виправдання провалам в Україні - "свідомо" уповільнюють.

Також "Знай.ua" писав, що переломний момент у війні та закінчення активної фази — у розвідці дали новий прогноз коли Україна відновить територіальну цілісність.