Готується до введення наступний, шостий пакет санкцій проти російської федерації через вторгнення в Україну.

Про це заявив радник глави офісу президента Михайло Подоляк в ефірі телемарафону. За його словами, в рамках обмежувальних заходів передбачається блокування всіх російських банків, включаючи "Сбербанк" і "Газпромбанк".

Михайло Подоляк. Фото: Youtube
Михайло Подоляк. Фото: Youtube

Михайло Подоляк заявив, що росія витрачає великі кошти, щоб просувати ідею "припинення вогню" в тих рамках, де сьогодні стоять російські війська. Тобто Херсонська, Запорізька, Донецька Луганська області.

"Не має значення позиція окремих держав. Тому що є концептуальна проукраїнська позиція в Європі. Росія довела своїм способом ведення війни, що це нецивілізована держава, яка порушує будь-які правила, прийняті в гуманному світі, до якого відноситься Європа... Весь цивілізований світ підтримує Україну.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Тому для нас принципово, щоб шостий пакет санкцій, в який входить пряме і непряме енергетичне ембарго, щоб він був у дії... У будь-якому випадку шостий пакет буде працювати. Сьомий пакет буде на підході. Тобто блокування всіх російських банків, включаючи "Сбербанк", "Газпромбанк", через які сьогодні йдуть розрахунки", - зазначив Подоляк.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Арестович розповів, як загарбники намагаються оточити Сєвєродонецьк з двох сторін.

Як повідомляв портал "Знай.ua", російські окупанти хизуються дружинам звірячими злочинами проти українського народу.

Також "Знай.ua" писав, що у Туреччині висунули свої вимоги щодо членства Фінляндії та Швеції в НАТО.