В Україну щодня заїжджає величезна кількість озброєння від західних партнерів. Саме воно допоможе вигнати з наших земель російських окупантів.

Про одне з таких озброєнь українцям розповіли на офіційному акаунті Міністерства оборони України в соціальній мережі Facebook.

Йдеться про шведський ручний 88-міліметровий протитанковий гранатомет "Carl Gustaf".

Цей РПГ вважається одним з кращих у своїй справі, по всьому світу багато армії бажають роздобути щось подібне.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Carl Gustaf" вже встиг себе гідно зарекомендувати в українських реаліях як потужний і універсальний бойовий інструмент піхоти.

За це величезна подяка від Збройних сил України нашим західним партнерам, які допомагають побороти ворога, і вигнати раз і назавжди з наших земель.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Для повноцінної роботи з гранатометом потрібно 2 людини:

Один - тримає гранатомет на плечі;

Другий - заряджає.

Вагою в 14,5 кг і широким асортиментом боєприпасів РПГ "Carl Gustaf" забезпечує виняткову тактичну гнучкість і високу ймовірність ураження ворожих цілей.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Солдати із захопленням розповідають про це озброєння від західних партнерів. Тепер потрібно дочекатися липня-серпня, коли вся обіцяна зброя дійде до ЗСУ в потрібній кількості, і можна буде починати контрнаступ.

Нагадаємо, що бойовики квазіреспубліки "ДНР" збунтувалися і відмовилися воювати за " ЛНР "- за "чужу" Республіку воювати не хочуть

Раніше повідомлялося, що Україна намагається передати тіла загиблих російських солдатів-рф не дає згоду, гниють у мішках

Також, російські окупанти скаржаться на високі втрати і низькі зарплати: на будівництві платили більше