51 959 нових сімей було зареєстровано в Україні за 3 місяці широкомасштабного російського вторгнення.
Війна не привід скасовувати шлюб, а часом, це також привід його укласти. За інформацією Мінюсту, на Дніпропетровщині обмінялись обітницями понад 7 563 пари. Також серед лідерів за кількістю зареєстрованих шлюбів під час війни – Одеська область - 3 861, м. Київ - 3 847, Львівська - 3 266 пар, та Полтавська - 3 058 пар, області.

Одружена пара. Фото: Facebook
Одружена пара. Фото: Facebook

Це ще раз доводить, що життя не спинити, воно триває попри війну і незгоди. Адже кохання — це те, що робить нас сильнішими.

Столична адміністрація також повідомляє, що за 90 днів війни у Києві народилися 2 484 малюків: 1 288 хлопчиків, 1 196 дівчаток.

Одружена пара. Фото: Facebook
Одружена пара. Фото: Facebook

Попри спроби ворога зламати наш дух, українці створюють сім’ї та дарують світові нові життя.

В умовах війни Міністерство юстиції спростило процедуру реєстрації шлюбу, тепер вона триває один день. Для українців, які несуть службу, Мін’юст передбачив можливість дистанційного одруження. У такому разі заяву про шлюб скріплює командир підрозділу, після чого її подають до органу ДРАЦСу.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Одружена пара. Фото: Facebook
Одружена пара. Фото: Facebook

Нагадаємо, раніше ми писали, що білоруси вважають свого президента винним у війні в Україні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", уряд Швейцарії вирішив, що віддасть арештовані у 2014 році 104 млн доларів друга Януковича Україні, тепер можливо.

Також "Знай.ua" писав, що Зеленський підтримав петицію українців, з росією впровадять візовий режим.