Стало відомо про те, що російське командування почало тримати в заручниках цілі сім'ї окупантів, які воюють в Україні. Що про це відомо.

Про це стало відомо завдяки новим даним Головного управління розвідки Міністерства оборони України. Опубліковані докази на сторінках відомства в соціальних мережах.

За новою інформацією, в Західній військовому окрузі Росії, сім'ям офіцерів заборонили залишати територію країни. Якщо раптом, вони спробують порушити заборону, або ж окупант відмовиться виконувати бойове завдання, то дружин і дітей будуть переселяти в депресивні регіону Далекого Сходу рф.

"Командування Західного військового округу вже наказало примусово виселити зі службових квартир кілька сімей військовослужбовців 332-го окремого вертолітного полку 6 армії військово-повітряних сил і протиповітряної оборони. Дружини вертолітників вирішили відпочити за кордоном, поки їх чоловіки наносять ракетні і бомбові удари по мирному населенню України на Слобожанському напрямку " - йдеться в повідомленні розвідки.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

У ГУР МО також опублікували список військових злочинців, які накоїли справ на території України. Їм нагадали, що всі, хто причетний до геноциду і руйнувань в Україні, будуть обов'язково притягнуті до відповідальності. Карма наздожене кожного.

Російське командування, фото: вільне джерело
Російське командування, фото: вільне джерело

Нагадаємо, що 24 лютого російська влада прийняла рішення напасти на Україну. Вони почали бомбити українські міста з метою окупації. При цьому, як вони стверджували самі, не чіпають цивільне населення, і їх цікавлять лише стратегічні цілі. На ділі це виявилося зовсім не так.

Окупанти, фото: скріншот з відео
Окупанти, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що "Росія зникне": військовослужбовець Іван після двох інфарктів і виходу на пенсію показав, наскільки сильні ЗСУ

Раніше повідомлялося, що глава МЗС Дмитро Кулеба розповів, як Росія намагається змістити тему України на другий план

Також, російські війська дістають "консерви" і проводять приховану мобілізацію, - Генштаб