Від початку повномасштабної війни, яку розв'язала росія проти України окупанти показали своє справжнє лице, у розмовах з своїми рідними, які вдається перехоплювати розвідці.

Цього разу росіянин розповідає дружині, що після наступу, їхні окупаційні війська відчули шалений спротив та оборону ЗСУ. Перехоплену розмову ГУР оприлюднило в Youtube.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Окупант скаржиться, що йти в атаку надзвичайно важко, адже у лісі ЗСУ сидять в окопах та просто розстрілюють, коли загарбники йдуть у наступ.

"У місті простіше було. Там артилерія не так працює. А тут артилерія довбає. Тут носа не витягнеш на передовій".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Після цього окупант хвалиться, що йому мають дати орден, але це його більше не надихає, найголовніше додому повернутися.

"Хто зі мною поїхав, перша партія, то 7 людей залишилося з 60. У нас кожного дня поранені. Кожного дня вбиті. Кожного дня когось затрьохсотило. Людей пачками звідси везуть. В атаку йти це просто страшно. У них (ЗСУ) там амбразури, у них бетоном все залито. У них окопи. Вони нас просто сидять і чекають. Вони нас просто розстрілюють".

Техніка окупантів, фото: скріншот з відео
Техніка окупантів, фото: скріншот з відео

Але все б нічого, якби платили нормально, як виявилося, вони щодня наступають, але офіційно ходили у наступ лише тричі. Тому грошей буде набагато менше. Також скаржиться, що платитимуть тим, хто вижив у доларах, адже валюта падає, а сума не змінюється.

Окупант констатує, що ставляться до них по скотськи:

"Я в піхоті служу. Ми просто витратний матеріал. Тут всім байдуже. Поранені лежать тижнями, яких треба терміново евакуювати".

Нагадаємо, раніше ми писали, що росіяни прощаються із загиблими в Україні "героями" в килимах, влада не може забезпечити навіть труною.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Лисичанську та його околицях бої не припиняються ні на хвилину від початку повномасштабного вторгнення рф.

Також "Знай.ua" писав, що підмога прийшла звідки не чекали, мобілізовані з "Л/ДНР" відкрили вогонь по солдатах рф.