За півтора місяця боєць Нацгвардії України з позивним "Бандит", за допомогою зенітно-ракетного комплексу "Ігла" збив три російські літаки.

Строковик Нацгвардії у Запорізькій області за півтора місяця збив уже три ворожі літаки, вправно застосовуючи ПЗРК "Ігла". Про це повідомляють у пресслужбі Національної гвардії України.

Нацгвардієць з "Іглою". Фото: Facebook
Нацгвардієць з "Іглою". Фото: Facebook

Черговий російський бойовий штурмовик СУ-25 "Грач" був збитий воїном 29 травня. Влучність, професіоналізм та вправні дії "Запорізького месника" неабияк наганяють страху на окупантів, судячи із ворожих радіоперехоплень.

Кожен знищений ворожий літак – це збережені життя наших громадян і крок до перемоги наших захисників!

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Я збив не "вже" три літаки, як то кажуть, а ще тільки три літаки і буду знищувати їх до тих пір, поки буде потрібно — до самої нашої перемоги!"

- зазначає нацгвардієць.

Раніше, 23 травня строковик Нацгвардії знищив російський бойовий штурмовик Су-25.

Нагадаємо, раніше ми писали, що механік-водій танкового батальйону одного з підрозділів морської піхоти старший матрос Владислав пішов служити в ЗСУ у 19 років.

Як повідомляв портал "Знай.ua", російські окупанти відмовляються воювати з ЗСУ, і ледь не застрелили свого генерала.

Також "Знай.ua" писав, що терорист Гіркін розповів страшну історію про "кровожерливих ненаситних бандерівців", які будуть захоплювати територію рф.