Стало відомо про те, що співробітники територіальної оборони під носом у ворога встановили прикордонний знак. Що про це відомо.

Не так давно Володимир Зеленський подякував військовим одного з батальйонів Харкова за те, що вони вкотре показали ворогу свою мужність. Йдеться про момент, коли воїни буквально на очах у окупантів встановили прикордонний знак на лінії державного кордону.

Серед них був і боєць ЗСУ з кличкою "Мисливець". До війни він очолював фірму з виробництва фармацевтичного та харчового обладнання, а тепер обіймає посаду в батальйоні територіальної оборони.

Війна застала його в іншій країні, і з самого ранку вони прийняли рішення швидко повертатися додому. Літаки вже не літали, тому довелося їхати через Румунський і молдавський кордони. По поверненню відразу ж записався в лави ТрО.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

"Це з довоєнного життя. Я захоплююся полюванням, відмінно володію мисливською зброєю, тому сильно над псевдо не думав. До цього звикнути неможливо. Діяти і виживати під ворожою артилерією вчилися буквально на місці, в бойових умовах — набували нові умовні інстинкти з визначення напрямку виходу снаряда, як впасти на місці головою в протилежну від пострілу сторону, притиснутися до землі. На особистому досвіді прийшли до висновку, що краще Укриття в цьому випадку — поганий, але окоп. Не будинок, не підвал з одним виходом, адже будівля над ним у разі попадання снаряда може скласти як коробку... в цьому випадку шансів вижити майже не залишається..."

- йдеться в повідомленні.

Незважаючи на втрати в силах, українські захисники з усіх сил гнали окупантів з українських земель. Завдяки ним, загарбників стало значно менше, і так буде продовжуватися і далі.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

"На одному з напрямків ми опинилися приблизно в 5 км від лінії державного кордону. Тоді виникла ідея продемонструвати оркам, де саме починаються українські землі, на яких окрім як удобрювати своїми залишками, їм нічого робити, де ми будемо продовжувати їх нещадно вбивати. За день до того, як встановити прикордонний знак на лінії держкордону, провели розвідку, визначили місце, а наступного дня успішно провели операцію з "демаркації"

- продовжив чоловік.

Нагадаємо, що Польща підставляє міцне плече, не зупиняється, і передає Україні сучасну зброю: плюс 18 самохідних гаубиць 155-мм калібру

Раніше повідомлялося, що український розвідник тренувався по 18 годин на день, щоб стати професіоналом

Також, війна не скасовує життя і любов: майже 52 тисячі пар в Україні об'єднали свої життя за 90 днів російської агресії