Путін віднині відсмоктуватиме мешканцям Київщини вигрібні ями.

У Броварському районі з'явилася незвичайна машина для відкачування вмісту вигрібних ям. На бочці автомобіля-портрет головного терориста останніх років — путіна. Здається там його портрет такий же доцільний, як на папірцях для цілі. Інформацію розповсюдили у телеграм-каналі "Всевидяче око".

"Якщо, потрібно відсмоктати-звертайтеся"
- рекламують послуги асенізатора в соціальних мережах.

У пабліку зазначають, що це така реклама, яку ми заслужили. На фото, наданому українцями - автівка-асенізатор, у якої ззаду на весь бачок обличчя ненависного диктатора, який плюндрує українську землю.

Асенізатор-путін. Фото: Telegram
Асенізатор-путін. Фото: Telegram

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Таке розташування портрета путіна задовільнить багатьох українців, та привабить замовляти послуги в такого вигадливого киянина.

Нагадаємо, що росіяни, які окуповують території нічого не знають, що і як в Україні, вони викрали у мирних жителів машину, як думали, для перевезення палива – бензовоз. На кузов та бочку навіть встигли нанести свій символ "V". Тим часом виявилося, що це машина, яка чистить вигрібні ями.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Олексій Арестович розповів про вдалі накриття групових стаціонарних цілей противника бійцями ЗСУ, після того, як прибули гаубиці.

Як повідомляв портал "Знай.ua", рашисти перед камерою "готові" померти за країну, але від мобілізації біжать швидше за всіх.

Також "Знай.ua" писав, що путін поставив політичну мету повне захоплення Донбасу, але українські військові не збираються здаватися.