Українські захисники показали свої грядки в окопах. Хазяйновиті українці навіть на війні можуть перетворити свої окопи на рідний город.

На відео, яке зняли в окопах воїни ЗСУ українець з лопатою в руках садить картоплю. Автор відео з гумором розповідає, і показує, де в них що росте, там хрін, там картоплю Сашко садить, а на іншому боці - пробивається з землі зелені пір'я цибульки. Смачніше буде захисинкам смакувати польова кухня, сухпайки та відсутність родинного затишку.

Захисники садять город. Фото: Telegram
Захисники садять город. Фото: Telegram

"Сашко, а це рання картопля, чи пізня?", - жартома запитує побратим у захисника з лопатою, який вправно прикопує бульбу. Той віджартовується у відповідь.

На грядці з цибулькою вже проклюнулись чи то кабачки, чи то огірки, тобто буде родити земля, навіть порита окопами, та понівечена вибухами від гармат.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Захисники садять город. Фото: Telegram
Захисники садять город. Фото: Telegram

Якщо окупантів воїни ще не виб'ють, то за місяць будуть збирати урожай на своїх грядках.

Захисники садять город. Фото: Telegram
Захисники садять город. Фото: Telegram

А поки що Володимир Зеленський зазначив, що на східному фронті наразі складна ситуація через брак необхідної зброї, проте Україна звільнятиме свої території, орієнтуючись на ефективність ведення воєнних дій і максимальне збереження життів людей.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Жозеп Боррель нагадав країнам ЄС, чому вони зобов'язані допомогти сьогодні Україні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у росії у крадених продуктах з Херсона знаходять "привіти" від українців.

Також "Знай.ua" писав, що те, що трапилося в Україні сміливо можна вважати геноцидом - кілька ознак винуватості російських окупантів.