Президент України Володимир Зеленський вирішив висловитися стосовно озброєння від Сполучених Штатів Америки. Запевнив, що по території Росії ударів наноситися не буде, у нас інші пріоритети.

Про це стало відомо завдяки новій заяві українського гаранта до народу.

Останнім часом по мережі поширюється інформація стосовно того, що в Білому домі почали побоюватися, що надто сильна зброя для України може нашкодити, і ескалація посилитися.

Володимир Зеленський. Фото: скрін youtube
Володимир Зеленський. Фото: скрін youtube

Мабуть, у США вважають, що воно потрібне Збройним силам України для того, щоб обстрілювати територію нашого ворога - Росію. Президент України Володимир Зеленський же вирішив усіх заспокоїти.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Я знаю, що деякі люди в США або люди в Білому домі кажуть, що ми можемо використовувати їх (далекобійні ракети) для нападу на Росію: дивіться, ми не плануємо атакувати Росію. Російська Федерація нас не цікавить. Ми не воюємо на їх території " - каже Володимир Зеленський.

Також, поспішати зі звільненням територій ЗСУ не будуть, якщо за це доведеться заплатити десятками тисяч жертв. Наші захисники дочекаються необхідної зброї, і тільки після цього все почнеться.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Коли це трапиться - ніхто не знає, але, за попередніми прогнозами наближених до офісу президента людей, статися це може ближче до серпня. Тоді і станеться той самий переломний момент війни.

Володимир Зеленський. Фото: Instagram
Володимир Зеленський. Фото: Instagram

Нагадаємо, що ув'язання російського наступу на Сході, і успіхи українського наступу на півдні- "Бадьорий звіт" Тома Купера

Раніше повідомлялося, що Олексій Данилов розповів, чи зможуть ЗСУ відбити нову атаку з боку Білорусі

Також, Чому те, що трапилося в Україні сміливо можна вважати геноцидом - кілька ознак винуватості російських окупантів