Український військовий розповів свою історію, а також повідав, що вважатиме перемогою для України. Інакше і бути не повинно.

Про це стало відомо завдяки новій публікації на сторінці 93-ї ОМБр Холодний Яр у соціальній мережі Facebook. Там регулярно публікують актуальну інформацію про російський наступ, і як ЗСУ дають їм відсіч.

Цього разу заговорили про Дніпровського вікінга, який дочекатися не може, коли ж розпадеться Росія. Це буде перемогою не тільки для України, а й для всього світу.

Чоловік би досить органічно виглядав на тлі ірландських пейзажів. Волосся кольору вогню, сережка у вусі, а також суворий погляд.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

З самого початку війни, в 2014 році, Володимир почав захищати свою батьківщину в бригаді "Холодний Яр". Зараз він бореться з побратимами за Ізюмський напрямок.

Військовий Володимир, фото: НМ
Військовий Володимир, фото: НМ

Повномасштабна війна почалася через тиждень, як у нього закінчився контракт, і він прийняв рішення підписати новий.

"24 лютого до останнього були сумніви в повномасштабній війні, думав, що це скоріше брязкання зброєю, не більше. А потім вже побачив черги на заправках, почалися «Прильоти. Все це було і під час Другої світової, нормальні свідомі люди, які цікавляться історією, знають, що пам'ятник у Берліні німці називали не інакше, як «пам'ятник невідомому ґвалтівнику». І те, що було в Бучі, Ірпені – їх норма. Я буквально сьогодні гортав новинну стрічку-навіть у» дружній " Білорусі вже масові випадки зґвалтування, грабежів місцевого населення"- розповідає чоловік.

Військовий Володимир, фото: НМ
Військовий Володимир, фото: НМ

Тому, ніхто не розраховував, що росіяни будуть вести себе як люди. Вони ніколи не відрізнялися дисциплінованістю і людяністю. Зараз вони роблять все для того, щоб якомога швидше закінчити цю війну, а для цього Російська Федерація повинна капітулювати.

"У всіх інших випадках ця війна буде розтягнута якщо не на десятиліття, то в століття. Поки вони не пройдуть процес реальної денацифікації, який пройшла Німеччина. Плюс санкції, адже тільки зброєю ми нічого не зробимо. Поки ми не перетнемо державний кордон і не почнемо громити на їх території, до них не дійде"- підсумував Володимир.

Військовий Володимир, фото: НМ
Військовий Володимир, фото: НМ

Нагадаємо, що бійці Росгвардии з Краснодара відмовляються повторно їхати на війну в Україну: керівництво і тут кинуло

Раніше повідомлялося, що Олексій Арестович розповів про чергові перемоги ЗСУ, і перемозі в "спецоперації": у Росії є деякі переваги

Також, полоненими військовими займатиметься ГУР - Ірина Верещук передала повноваження