Воїн ЗСУ Павло Вишебаба розповів, як знецінювання спустошує, демотивує, та роз'єднує українців.

У своєму блозі на Facebook Павло поміркував, що означає "любити Україну". "Що сьогодні означає "любити Україну"? Дуже практично – не знецінювати роботу інших і добре робити свою".

Павло Вишебаба. Фото: Facebook
Павло Вишебаба. Фото: Facebook

"Прості приклади - хтось збирає на турнікети. Заходжу в коменти - там обов'язково знайдеться той, хто скаже - краще б ти збирав на броніки і каски. Хтось збирає на броніки і каски. Заходжу туди - там обов'язково знайдеться той, хто скаже: ти не так збираєш, не на ті броніки, не на ті каски, краще б ти був десь зі зброєю в руках. Ті хто зі зброєю в руках - теж не так, йому напишуть, а та, ти в ТрО, от якби ти був поближче до фронта... ті хто ближче до фронта - теж не так, ти на маєш бути на передовій, щоб кулі повз вуха свистіли...", - розповідає реалії сьогодення Павло.

Але якщо зайдеш до тієї людини, яка пише де хто і як має служити — то там і прапор, і всі дописи, як він має любити Україну.

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Павло Вишебаба. Фото: Facebook
Павло Вишебаба. Фото: Facebook

"Слухайте, та любити Україну, велику, абстрактну, в цьому звитяги немає. Це легко. А от полюбити кожного українця, або хоча б одного українця полюбити, - це величезний труд. Якщо ви любите Україну, ви спробуйте з мінімуму почати. Не знецінювати роботу інших. Чому? Тому що це все нас послаблює. Зараз, як державу. А ми зараз маємо бути сильними, як ніколи в нашій історії", - запевняє Вишебаба.

Він також пояснив, як це працює. Після критики у багатьох втрачається натхнення, мотивація, опускаються руки. Все, людина мінус один в нашому механізмі, який має працювати на перемогу. Також він порекомендував тим, хто щось робить, не звертати увагу на критику, та те, хто шо говорить.

Нагадаємо, раніше ми писали, що "Мисливець" розповів, як прийшла ідея деморалізувати ворога на кордоні біля Харкова.

Як повідомляв портал "Знай.ua", біженка з України впізнала на фото окупантів речі зі своєї квартири.

Також "Знай.ua" писав, що ЗСУ розгромили численний підрозділ "вагнерівців", і росіяни почали боятися ще сильніше.