Російські пропагандисти відзначилися в черговий раз. Цього разу запропонували публічно хвалити українського Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, щоб його звільнили.

Про це стало відомо завдяки словам одного з підлеглих путіна під час чергового ефіру політичного ток-шоу, де обговорювали війну в Україні. Росіяни продовжують думати, що в Україні влада працює за такою ж схемою, як і Кремль.

Саме тому, вони запропонували вихваляти Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, щоб змусити Зеленського звільнити його. Мовляв, у такий спосіб вони дискредитують його, але абсолютно не розуміють, що це лише зіграє на руку українцям.

"Давайте ми і далі будемо демонструвати нашу повагу генералу Залужному, як можна більше, і як можна частіше. Чим частіше ми це будемо робити, тим швидше Зеленський його зніме. Хороший генерал на чолі України нам не потрібен" - каже пропагандист.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Російські пропагандисти, фото: скріншот з відео
Російські пропагандисти, фото: скріншот з відео

Також, він запропонував хвалити й інші відомства, які займаються війною в Україні. Вони вважають, що кожне слово аналізується офісом президента, але не розуміють, що жодному їхньому слову ніхто не повірить вже. Всі вихваляння того, як українська сторона веде війну проти окупантів лише деморалізує російський народ, але ніяк не українців.

Валерій Залужний, фото: Facebook
Валерій Залужний, фото: Facebook

Загарбники заздрять, що завдяки командуванню Залужного Україна домоглася таких успіхів, яких не очікував весь світ, а Росія зі своїм керівництвом лише продовжує нести поразку.

Нагадаємо, що ситуація на фронті, економіка, голод і смерть Путіна: екстрасенс Макс Гордєєв зробив передбачення для України на Червень

Раніше повідомлялося, що в МЗС України розповіли про "розмінування портів" і відповіли Лаврову

Також, у Сєвєродонецьку захисники успішно проводять операції і беруть полонених