На сотий день війни росії проти України з'явилася цікава статистика. На відміну від росіян, жоден військовий з України не перейшов на бік ворога. Ще раз доводить, на чиєму боці тут правда.

Про це стало відомо завдяки новій публікації блогера і правозахисника Сергія Наумовича, який регулярно висловлює в соціальній мережі Facebook про ситуацію на фронті.

Цього разу чоловік повідав нові цифри стосовно Маріуполя. Жоден українець не зрадив свою батьківщину, і не став на бік окупантів.

Сергій Наумович, фото: скріншот
Сергій Наумович, фото: скріншот

"Поки що такі дані по Маріуполю: жоден військовий не перейшов на бік ворога" - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Але, є і не сильно Хороші новини, адже практично всі співробітники правоохоронних органів, які залишилися в місті, тепер служать Російській Федерації. Як тільки місто повернеться назад під контроль України, по всій видимості їм не будуть раді, і доведеться збігати в Росію, або ж молити про пощаду.

"При цьому поліцейські, на жаль, перейшли майже всі (з тих, хто залишився в місті) ... є винятки, звичайно ж. Наприклад, Михайло Вершинін, начальник патрульної поліції, який тримав оборону міста та Азовсталі. Зараз він у полоні" - підсумував Сергій Наумович.

Маріуполь, фото: скріншот з відео
Маріуполь, фото: скріншот з відео

Варто відзначити, що більше двох місяців Маріуполь був однією з найскладніших точок протистояння. Окупанти обстрілювали місто круглими добами, і на жаль, все ж взяли його під контроль. Але, ненадовго, ЗСУ збираються повернути місто назад, як тільки буде така можливість.

Маріуполь. Фото: Telegram
Маріуполь. Фото: Telegram

Нагадаємо, що російські окупанти почали масово викрадати чоловіків на тимчасово захоплених територіях: вимагають викуп від 10 до 30 тисяч доларів

Раніше повідомлялося, що в Сєвєродонецьку захисники успішно проводять операції і беруть полонених

Також, Валерій Залужний розповів французькому колезі, що окупант творить на Луганщині