Російські окупанти продовжують мародерствувати в Україні. Беруть найелементарніші речі, і заздрять життю українців.

Про це стало відомо завдяки новому перехопленню розмови від Служби безпеки України. Опублікували його на сторінках відомства в соціальних мережах.

Російські окупанти грабують будинки і квартири українців, так як заздрять рівню життя. Цього разу загарбник набрав магнітів на холодильник, не нехтують навіть сувенірами.

Окупант відкрито каже, що він вражений можливостями українців, як часто вони можуть собі дозволити подорожувати.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Я набрав магнітики. Ми колись в будинку оселилися, вони, ї*ать, такі мандрівники: вони були в Китаї, в Італії, в Парижі. До*уя, коротше, де були. Вони їм не потрібні, не знадобилися, по ходу, Ось Я їх собі взяв", - сказав росіянин.

СБУ, фото: Facebook
СБУ, фото: Facebook

Його побратими, як він зізнається в телефонній розмові з братом, виносять з будинків пили, Будівельні інструменти, побутову техніку, речі. Все це вони відправляють додому рідним.

До слова, карма його вже наздогнала частково, адже минуле награбоване майно згоріло. Він встиг набрати косметичні засоби і кавомашини, щоб переправити додому і продати. Залишається сподіватися, що додому чоловік теж не добереться, і швидко його вирахують. Їм не місце в Україні, і за всі скоєні злочини їм доведеться заплатити.

Російські окупанти, фото: вільне джерело
Російські окупанти, фото: вільне джерело

Нагадаємо, що глава офісу президента Єрмак про "неприємні сюрпризи" для російських окупантів

Раніше повідомлялося, що в МЗС України розповіли про "розмінування портів" і відповіли Лаврову

Також, російські окупанти можуть готувати чергову провокацію через постачання зброї-масований обстріл