Російські окупанти не бажають вступати в прямі зіткнення з українськими захисниками і шукають способи втекти з війни. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України у facebook.

Російські загарбники всіма способами намагаються уникнути зіткнення з бійцями ЗСУ і втекти з території України. При цьому їх не зупиняють ні загороджувальні загони "кадирівців", ні кримінальна відповідальність.

Російські окупанти, фото: скріншот з відео
Російські окупанти, фото: скріншот з відео

"Незважаючи на погрози притягнення до кримінальної відповідальності, загороджувальні загони так званих "кадирівців" і посилений контроль з боку "особістів" і прикордонників, російські окупанти всіма можливими способами намагаються покинути територію України", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

За інформацією розвідки командування 30-ї окремої мотострілецької бригади 2 загальновійськової армії рф приховує масові дезертирства і погрожує солдатам розстрілами.

"Тепер у підрозділі обговорюється можливість здачі в полон захисникам України", - заявили в ГУР.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Скоро буду автомати збирати-розбирати ногами": морпіх, який дивом уцілів на Азовсталі, розповів через що він пройшов.

Також наш портал інформував, прикордонник Ігор після 20 років служби вийшов у запас ЗСУ, але мрії про щасливе життя з синами зруйнувала рф: "Я тут, щоб захистити".

Крім того, наш портал повідомляв, з порожнім візком біля прилавків: дружбана путіна Анатолія Чубайса помітили в одному з супермаркетів Кіпру.