Ранок 5 червня 2022 року розпочався для киян та гостей столиці з ракетного обстрілу. Силами рф о 5 ранку підло були випущені ракети з екваторії Каспійського моря.

О 6 ранку ракети долетіли до столиці і розбудили мирних жителів вибухами в Дарницькому та Дніпровському районах. Детальніше про це Знай.uа повідомляв раніше.

Відзначимо, що Київ вже давно не піддавався обстрілу і його жителі трохи заспокоїлися, як зараз вони відчули всі жахливі думки, які проносилися в їх головах 24 лютого, в день повномасштабного вторгнення рф.

Окупанти розбомбили житловий будинок у Києві
Окупанти розбомбили житловий будинок у Києві

Саме ракетні обстріли завдають дуже багато шкоди інфраструктурі і відбирають життя мирних людей. Армія рф не може дістатися до багатьох міст України ногами і танками, саме тому намагається "показати силу" через ракети.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Коли ж припиняться ракетні нальоти на Україну? Про це розповіла тарологиня Валентина.

"Хтось дуже погано розпланував свої ракети і вони можуть несподівано закінчитися. Це удача, але не для них. Удача їх залишить. В Україну в цей час йде важке наступальне озброєння або вже прийшло, але про це говорити не обов'язково. Двійка Жезлів випала - комусь потрібно було все планувати. Їм доведеться відступати, я вважаю так. Пора цей цирк закінчувати",- надихнула всіх експертка.

Коли закінчаться ракетні удари по Україні, розклад Таро
Коли закінчаться ракетні удари по Україні, розклад Таро

Нагадаємо, що Німеччина може надати підводні човни Україні: Стефанчук зробив несподівану заяву.

Раніше ми повідомляли, що російські загарбники знижують темпи настання.