Азовсталь і весь Маріуполь стали справжнім щитом для всієї України, не дашив росіянам просунутися далі, так як забрали на себе значну частину їх сил.

Силі волі і духу захисників Азовсталі можна тільки позаздрити. Зараз же Україна і весь світ з трепетом очікують, коли полонені бійці зможуть повернуться додому. Вирішила запитати у карт на рахунок цього і відома тарологиня Валентина.

Азовсталь, Маріуполь. Скріншот з відео
Азовсталь, Маріуполь. Скріншот з відео

Експертка вирішила дізнатися одразу кілька речей: де вони, що з ними і яке у них майбутнє.

"Де знаходяться азовці з Азовсталі?.. Вони серед військових, практично вони в полоні. Випала карта "Мир"... У них зараз вихід з положення, в якому вони були. Мир - не погана карта, вона показує ситуацію зсередини. Може, поки вони в хорошому стані, це якась удача. Вони з голодної смерті вийшли і завершили хід подій",- каже Валентина.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Де зараз знаходяться захисники Азовсталі, розклад Таро
Де зараз знаходяться захисники Азовсталі, розклад Таро

Наступне питання, яке тарологиня задала було "Що з ними зараз?". Карти знову відповіли, що навколо них одні військові, одні лицарі. З ними ситуація на мільйон кілометрів, поки все вирішується і думається, хтось за них все вирішує.

"По картах у них тяжке становище поки: по здоров'ю, по обмеженню свободи... Вони, ясна річ, що в полоні, тому що багато військових. Поки не бачу жодних карт, які говорили б, що їх катують, ні... Вони для чогось іншого, щось масштабне буде",- переконана тарологиня.

Що зараз відбувається із захисниками Азовсталі, розклад Таро
Що зараз відбувається із захисниками Азовсталі, розклад Таро

І останнє питання було найголовнішим, адже Валентина подивилася, яке майбутнє чекає на захисників Азовсталі. Карти показали, що все досить цікаво, адже завдяки якійсь інтризі, якійсь дивній події, дипломатичній хитрості у них буде порятунок.

"Я вже робила розклад і теж була Імператриця - це хороша карта. Наполегливість дасть свої результати. Буде порятунок. Але поки я бачу, що буде дивна, масштабна і сильна операція... ЗСУ знатиме, що це за операція",- загадково заспокоює експертка.

Вона зазначила, що розуміє, яка це буде операція, але поки не хоче про це говорити.

Майбутнє захисників Азовсталі, розклад Таро
Майбутнє захисників Азовсталі, розклад Таро

Нагадаємо, що Німеччина може надати підводні човни Україні: Стефанчук зробив несподівану заяву.

Раніше ми повідомляли, коли припиняться ракетні удари по Україні? Експертка попередила путіна і потішила Зеленського.