Президент Володимир Зеленський на минулих вихідних відвідав гарячі точки України, де окупанти продовжують руйнувати життя людей. Він поділився подробицями своєї поїздки.

Новий ролик був опублікований на Офіційних акаунтах офісу президента в соціальних мережах.

Як відомо, в Запорізькій області тривають бої, і частина регіону тимчасово окупована. Також, є значні руйнування інфраструктури, але, при цьому область продовжує жити, і навіть поступово відновлюється.

"Також сюди приїжджають багато людей з населених пунктів, тимчасово окуповані ворогом. Працюємо, щоб забезпечити їх житлом і роботою і обов'язково відбудувати Запоріжжя, як і кожен постраждалий від окупантів регіон нашої країни" - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

За словами голови Запорізької обласної Військової адміністрації Олександра Старуха, російські загарбники окупували близько 60% Запорізької області, і бої все ще тривають.

Після своєї поїздки український гарант доручив надати всю необхідну допомогу особам, переміщеним з тимчасово окупованих територій, зокрема, забезпечити їх житлом і подбати про працевлаштування.

Крім Запорізької області, Володимир Зеленський побував і в найбільш гарячих точках сьогодні. Зокрема, мова йде про Лисичанськ і Соледар. Це вже вдруге чоловік покидає столицю за весь час війни.

Нагадаємо, що грузин "на пальцях" пояснив, чому їхній народ допомагає Україні у війні проти рашистів

Раніше повідомлялося, коли припиняться ракетні удари по Україні? Експерт попередила Путіна і порадувала Зеленського

Також, окупанти "видихаються": Олексій Арестович розповів про проблеми в російській армії