Варто повернутися трохи в минуле, щоб мати розуміння того, про що розповість ця новина - 2020 рік, Білорусь, мирні протести громадян проти Олександра Лукашенка, який шляхом фальсифікації виборів знову став "президентом", хоч і не визнаним у світі.

Все йшло нормально до моменту, поки силовики не почали агресивні дії по відношенню мітингувальників. Під руку жорстоких правоохоронців потрапив 16-річний Тимур Міцкевич.

Тимур Міцкевич, скріншот: Youtube
Тимур Міцкевич, скріншот: Youtube

Його побили 12 серпня до такої міри, що згодом хлопчика довелося вводити в штучну кому - лікарі діагностували черепно-мозкову травму, судомний синдром, струс мозку, параорбітальну гематому і багато іншого. Про це повідомила журналістка Євгенія Довга.

Пізніше йому вручили підозру у кримінальній справі. Улюблена мама померла, а йому довелося тікати з країни. Зараз, як виявилося, він вже не перший місяць захищає Україну від рашистського окупанта. Через це користувачі в Інтернеті нагадують карателям, що діти мають властивість рости.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Тимур Міцкевич, скріншот: Youtube
Тимур Міцкевич, скріншот: Youtube

Білоруський батальйон імені Кастуся Калиновського підтвердив те, що Тимур знаходиться в їх складі.

"Прийде час - Тимур повернеться в Білорусь і знайде своїх катів", - підкреслили в батальйоні.

@shabatura

Спасибо Тимур ✊🇺🇦 #тимурмацкевич #война2022 #нетвойне

♬ MONATIK tanya_radchenko - tanyua_radchenko

Нагадаємо, "Дружини блокують військову частину": мобілізовані "ДНРівці" скаржаться на безлад і безправ'я

Як повідомляв "Знай.ua", мобілізовані бойовики з "ДНР" скаржаться на погане ставлення росіян до них: "Ви не резервісти, ви добровольці"

Знай.ua писав, "мисливець" розповів, як прийшла ідея деморалізувати ворога на кордоні біля Харкова