Стало відомо про те, що російські окупанти роблять "бізнес" на мародерстві, але при цьому продовжують красти у своїх же. Знову показали свою сутність.

Про це стало відомо завдяки новому перехопленню розмови окупантів, яку пізніше опублікували на офіційних сторінках Служби безпеки України в соціальних мережах.

Справа в тому, що росіяни вирішили організувати "логістичні центри" з доставки награбованого на війні, після чого почали продавати своїм же співвітчизникам. Розвивається при цьому "бізнес" не дуже, так як росіяни воюють один у одного. Ніколи такого не було, і ось знову.

"Вчора Вовіна дружина мікрохвильовку забрала... вентилятор, кавомолку, мультиварку..." - звітує чоловікові-окупанту дружина, що займається розподілом награбованого в РФ.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Російські окупанти, фото: скріншот з відео
Російські окупанти, фото: скріншот з відео

Після цього окупант вкрав в українців ще чотири телевізори, три з яких були в коробках, і ще один без. При цьому, останній йому віддали, а всі інші ні. Тобто, росіяни воюють навіть у своїх людей, і навіть не приховують цього.

Жінка підозрює, що їх забрав "той хрін, який... він два рази забирав". Тому вона просить чоловіка "розібратися".

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

В черговий раз окупанти показали свою сутність, і що з себе представляють. Цей народ вже нічого не виправить, якщо вони готові за майно забрати життя інших людей.

Нагадаємо, що російські війська вторглися на територію України 24 лютого, і почали руйнувати будинки людей. Це призвело до численних жертв, і світові лідери вже визнали те, що відбувається геноцидом.

Нагадаємо, що в Україну відправили тезку президента Словаччини, яку так бояться росіяни: технічні характеристики вражають

Раніше повідомлялося, що бійці ЗСУ показали" колегу " пса Патрона: ідеальний нюх допоміг уберегти не один десяток життів

Також, виснажені і деморалізовані: російські загарбники знижують темпи настання