Російські окупанти поступово починають усвідомлювати, що влада їх просто кинула. Мати одного з них розповіла синові про кошмари мобілізації.

Про це стало відомо завдяки новому перехопленню розмови загарбників, і опублікували їх на сторінках Головного управління розвідки Міністерства оборони України в соціальних мережах.

Російська влада продовжує смішні спроби заповнити свої шалені втрати, які вони зазнали у війні проти України. Вони все ще вірять в те, що "гарматне м'ясо" зможе побороти Збройні Сили України. При цьому, у самих окупантів абсолютно немає переможного настрою вже. Вони думають тільки про те, як можна швидше повернутися додому, а головне - живим.

Брати в руки зброю і ризикувати життям хоче все менше росіян, тому обіцяної ротації, яку обіцяли ще 23 Травня, поки що не передбачається.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Російські окупанти, фото: скріншот з відео
Російські окупанти, фото: скріншот з відео

"Людей не набрали. Інвалідам сказали 13 числа – вони придатні всі. Поставили, щоб вони всі в розташуванні частини були. Там від 15-ї бригади від знаходяться на дислокації пацанів 20% живих залишилося і повно зниклих безвісти. Загалом-страшно все. Віз 31-ї бригади 100 чоловік залишилося " - розповідає мати загарбника.

Але, при цьому вони все ще намагаються захопити чужі території, а влада регулярно говорить про те, що все йде за планом, а втрат і зовсім у них немає.

Російські окупанти, фото: скріншот з відео
Російські окупанти, фото: скріншот з відео

Зараз регулярно по території країни-агресора поширюють чутки про те, що російські офіцери самі здають своїх солдатів, і навіть посилають їх на вірну смерть. Багато саботують накази, і тікають з війни, або ж здаються в полон до українців.

Нагадаємо, що екс-службовець Росії "анонсував" ЗСУ в Москві після провалу рашистів в Україні

Раніше повідомлялося, що Володимир Зеленський зробив те, на що ніколи не вирішиться" бункерний " Путін

Також, в Україну відправили тезку президента Словаччини, яку так бояться росіяни