Росія намагатиметься продати українське зерно африканським країнам, через посуху та загрозу голоду.

У The New York Times вийшов матеріал-дослідження, у якому припускають, що вкрадене зерно України, росія намагатиметься збути у тих країнах, де його чутливо бракує. У травні американські дипломати попередили 14 країн, більшість з яких знаходяться в Африці, про те, що кораблі рф з краденим зерном можуть направлятися в їхній бік.

Українське зерно. Фото: YouTube
Українське зерно. Фото: YouTube

Багато країн навряд чи будуть коливатися, перш ніж його купити, адже цьогорічна посуха та загроза голоду переважать кров українців, якою просякнутий крадений хліб.

"Країни потенційно можуть зіткнутися з важким вибором між, з одного боку, отриманням вигоди від можливих військових злочинів і невдоволенням могутнього західного союзника, а з іншого боку — відмовою від дешевої їжі в той час, коли ціни на пшеницю стрімко зростають, а сотні тисяч людей голодують", - йдеться у статті.

Українське зерно. Фото: YouTube
Українське зерно. Фото: YouTube

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Важливо розуміти, що зазвичай Росія і Україна забезпечують близько 40% потреби в пшениці в Африці. Ціни на зерно там торік зросли на 23%, а руйнівна посуха змусила голодувати 17 мільйонів людей.

Очікується, що цього року ситуація погіршиться, на що розраховує кривавий диктатор.

Порт. Фото: YouTube
Порт. Фото: YouTube

Станом на початок травня росіяни вкрали на тимчасово окупованих територіях України майже півмільйона тонн зерна.

Нагадаємо, раніше ми писали, що мати полоненого окупанта поділилася головними тезами пропагандистської методички.

Як повідомляв портал "Знай.ua", росіяни продовжують створювати пропаганду для свого народу, в яку, на жаль, значна частина народу вірить і далі.

Також "Знай.ua" писав, що в Україну відправили тезку президента Словаччини, яку так бояться росіяни.