Нові погрози і заяви на адресу України від російського режиму — цього разу вустами шизофреніка Лаврова

Щоразу, як лавров з'являється на публіці він намагається коментувати ситуацію щодо війни, яку розв'язала росія проти України. Цього разу очільник міністерства закордонних справ рф висловився з приводу переговорного процесу і назвав бажання повернути стан справ станом на 24 лютого - "фантазією". Про це лавров розповів на пресконференції, яку провів після того, як його літак не пустили у Сербію через санкції.

лавров. Фото: Youtube
лавров. Фото: Youtube

Він заявив, що відмова від переговорів Україною, це "воля англо-саксонського світу". Також пригрозив, щодо озброєння, мовляв, чим більшої дальності буде поступати зброя, тим далі армія рф буде просуватися вглиб України - "будемо відсувати нацистів від територій, звідки виходить загроза росії".

Стало відомо, що Болгарія, Чорногорія і Північна Македонія закрили повітряний простір перед літаком Сергія Лаврова, який мав намір відвідати Сербію. Ще один приклад фіаско російської зовнішньої політики та ізоляції москви в цивілізованому світі.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Сергій Лавров, фото: скріншот з відео
Сергій Лавров, фото: скріншот з відео

Раніше путін пригрозив застосовувати свої засоби ураження по тих об'єктах в Україні, по яких удари поки що не завдавалися, якщо Київ отримає ракети далекої дії.

Нагадаємо, раніше ми писали, що люди масово купують особисті бункери після російської агресії, щоб убезпечити себе.

Як повідомляв портал "Знай.ua", де зараз знаходяться захисники Азовсталі і що на них чекає, тарологиня дала чітку відповідь.

Також "Знай.ua" писав, що ексслужбовець росії "анонсував" ЗСУ в Москві після провалу рашистів в Україні.