Мер міста Іван Федоров заявив, що окупанти покинули майже всі блок-пости Мелітопольського району, боячись наступу ЗСУ.

Про це повідомив голова окупованого Мелітополя Іван Федоров. Він зазначив, що візит президента Володимира Зеленського показав пріоритет державної політики. Федоров заявив, що те, що збираються здавати Запоріжжя або не визволяти окуповані міста — це лише пропаганда, якій не варто вірити.

Iван Федоров. Фото: Telegram
Iван Федоров. Фото: Telegram

Також він зазначив, що окупанти втекли з блокпостів, це говорить про те, що невдовзі відбудеться деокупація Мелітополя та інших міст Запорізької області.

"Декілька днів назад, майже з усіх блокпостів, рашисти вже поїхали. Поїхали, бо наші героїчні військові роблять все можливе і неможливе, щоб якомога швидше очистити нашу територію від рашистських загарбників. Також залишається фактом те, що декілька днів назад навіть з території Василівки вони перемістилися в Зелений Гай через страх наступу наших військових. У найближчі тижні-місяці Мелітополь буде деокупований", - додав він.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Федоров зазначив, що зв'язок - одна з найболючіших тем для Мелітополя. Російські окупанти заблокували в Мелітополі український зв'язок та Інтернет.

Нагадаємо, раніше ми писали, що російська влада збирається відправитися на війну в Україну навіть інвалідів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Україна не відключає, і не буде відключати українців від зв'язку.

Також "Знай.ua" писав, що російські окупанти вирішили побудувати "бізнес" на мародерстві, але бажання красти виявилося сильнішим.