У разі наявності всіх складових, ЗСУ швидко деокупують території, та відновлять цілісність країни.

Секретар РНБО Олексій Данилов розповів, що необхідно для повноцінного контрнаступу ЗСУ та повної деокупації територій на півдні та сході України. Про це Данілов розповів у інтерв'ю західному виданню Financial Times.

Олексій Данилов, фото: скріншот з відео
Олексій Данилов, фото: скріншот з відео

Необхідно сформувати 6 нових бригад загальною чисельністю 25 тисяч осіб, - суказав Данілов. Також потрібні "сотні ракетних та артилерійських установок, літаків та танків, а також тисячі безпілотників".

"Західна зброя для контратаки обов'язково прибуде, і я більш ніж впевнений, що ми повернемо свої території",

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

- наголосив він.

Олексій Данілов. Фото: Youtube
Олексій Данілов. Фото: Youtube

Данілов також впевнений, що саме військова допомога від союзників змогла зламати плани агресора у першій фазі війни в Україні. Сьогодні американські РСЗВ поставляються з обмеженим боєзапасом і не можуть стріляти на 300 кілометрів, щоб зруйнувати логістику армії рф.

За словами Данілова, ЗСУ можуть ще більше відступити із Сіверодонецька та інших міст у регіоні для того, щоб перегрупуватися.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на номери українців почали розсилати фейкове повідомлення, що РНБО наказала зупинити постачання мобільного та інтернет-зв'язку.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Україну відправили тезку президента Словаччини, яку так бояться росіяни.

Також "Знай.ua" писав, що боєць ЗСУ ризикнув життям, щоб вивести з-під посиленого обстрілу десять поранених товаришів.