Стало відомо про те, що війна Росії проти України може стати початком нової холодної війни. Потрібно бути готовими до будь-якого результату подій.

Про це у своїй статті пише оглядач Financial Times Гідеон Рахман.

Сполучені Штати Америки зараз знову збирають коаліцію демократій для протистояння російсько-китайської осі, а загроза ядерної війни, на жаль, знову опинилася в центрі міжнародної політики.

Ядерна зброя
Ядерна зброя

Крім того, як під час минулої холодної війни, на думку експерта, в світі з'явилися блоки, які не складаються ні в одній з союзів, і називають їх "глобальним півднем".

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Вони продовжують наполягати на тому, що в Україні триває регіональна війна, яка не повинна ні в який спосіб впливати на весь світ, або ж змінювати його.

Воїн ЗСУ. Фото: YouTube
Воїн ЗСУ. Фото: YouTube

При цьому в Білому домі розглядають дану ситуацію, в якій винна Російська Федерація, з більш глобальної точки зору.

Світ знову ділиться. І причиною цього всього є безумство російської влади і відсутність здорового глузду у її громадян, тому, зараз потрібно бути готовими до всього, навіть до найстрашнішого повороту подій.

Прапор НАТО і країн членів Альянсу. Фото: скрін youtube
Прапор НАТО і країн членів Альянсу. Фото: скрін youtube

Вже неодноразово лунали тези від російських пропагандистів про те, що вони воюють не просто з Україною, а й з НАТО. Зрозумівши, що несуть поразку на полі бою, вони почали заспокоювати своїх громадян, щоб при повній поразці не сильно зганьбитися. Іншими словами Росія опинилася в глухому куті, і не знає як з цього вибиратися.

Руйнування, фото: скріншот з відео
Руйнування, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що екс-службовець Росії "анонсував" ЗСУ в Москві після провалу рашистів в Україні

Раніше повідомлялося, що Володимир Зеленський зробив те, на що ніколи не вирішиться" бункерний " Путін

Також, в Україну відправили тезку президента Словаччини, яку так бояться росіяни