Весь світ продовжує щодня спостерігати за справжнім обличчям російського диктатора Путіна. Зараз прийшов час відзначити головні помилки про нього.

Про це стало відомо завдяки новій публікації на порталі Spiegel, і написала цей матеріал російський політолог, журналіст, а також публіцист Тетяна Станова. Вона раніше обіймала посаду керівника аналітичного департаменту Центру політичних технологій.

По-перше, на її думку, сприйняття Путіна і Росії у війні з Україною дуже відрізняється від того, як бачать це в Кремлі. Російський диктатор прекрасно розуміє, що він програє.

путін, фото: вільне джерело
путін, фото: вільне джерело

"Це припущення засноване на омані, що головна мета Росії – отримати контроль над більшою частиною України. Однак головна мета Росії, не контроль над якимись частинами України, А знищення всієї України, як "антиросійської держави". Тому головне завдання РФ "перешкодити заходу використовувати українську територію в якості плацдарму для антиросійської геополітичної діяльності" - пише автор.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу
Показати ще

Також, для Путіна ця війна ведеться не з Україною, а з усім Заходом, і програш Росії можливо не буде позначати закінчення конфлікту. Він може загострювати конфлікт в Україні до тих пір, поки не трапиться якесь диво.

путін, фото: вільне джерело
путін, фото: вільне джерело

Далі станова спростувала припущення про те, що Путін боїться антивоєнних протестів, але, можливо все з точністю навпаки. Пропаганда зайшла настільки далеко, що багато людей дійсно повірили в існування в Україні якихось нацистів, і можуть виступати за війну в Україні.

Російські окупанти, фото: скріншот з відео
Російські окупанти, фото: скріншот з відео

В результаті, за словами експерта, в цій ситуації є тільки два виходи - Захід змінює ставлення, і починає ставитися з побоюванням до Росії, чого не трапиться ніколи, або ж план Путіна руйнується, і Росія знову змушена переглянути свої геополітичні амбіції, що виглядає більш вірогідним. При цьому, весь цивілізований світ вірить, що перемога за Україною, чого б не сталося.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що росіяни видихлися, але продовжують наступати, причини-аналітик Том Купер

Раніше повідомлялося, що російська влада закликає воювати в Україні навіть людей з інвалідністю

Також, кубло колаборантів на Чернігівщині готувалося допомагати окупантам у разі наступу