Заступник голови Ради безпеки рф, а також експрезидент Дмитро Медведєв забув випити заспокійливі, і почав день з негативу.

У своєму Telegram-каналі він регулярно висловлюється на різні теми, і в основному це війна в Україні. Цього разу він знову зробив неоднозначну заяву, тим самим пояснивши свої жорстокі публікації.

Дмитро Медведєв сам повірив пропаганді, яку створює, і активно стверджує, що світ хоче знищити Росію. Чергові марення божевільного.

Дмитро Медведєв, фото: скріншот
Дмитро Медведєв, фото: скріншот

"Мене часто запитують, чому мої пости в Телеграм такі різкі. Відповідаю - я їх ненавиджу. Вони виродки. Вони хочуть смерті нам, росії. І поки я живий, Я буду робити все, щоб вони зникли", — написав політик.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Дмитро Медведєв, фото: скріншот
Дмитро Медведєв, фото: скріншот

Про кого саме пішла мова в публікації, він вирішив не уточнювати, але, все і так очевидно. Регулярно Дмитро Медведєв критикує політику західних країн щодо Росії, і деякий час тому зробив нову заяву. На його думку, санкції направляють саме проти жителів Росії, і в їх основі "огидна і ірраціональна ненависть".

При цьому, він чомусь не став уточнювати, що російська влада сама в цьому винна. Будь-яка агресія спрямована на інші країни повинна завжди бути покарана, і зовсім скоро держава-терорист поплатиться за принесений біль і руйнування на територію України.

Медведєв, фото з вільних джерел
Медведєв, фото з вільних джерел

Також, існує висока ймовірність того, що таку істерику політика спровокувала новина про те, що американська віза його сина Іллі була відкликана, і протягом двох діб він повинен покинути територію США. При цьому, вкрай дивно, що син такого патріота Росії продовжував жити і вчитися в іншій країні.

Нагадаємо, що юнак на біді: група" бізнесменів " нібито благодійну амуніцію продавали втричі дорожче її вартості

Раніше повідомлялося, що росіяни знову шантажують і погрожують українцям - нові старі наративи від лаврова

Також, у добровольця з Південної Кореї можуть відібрати громадянство за захист України