Відомий український політолог Юрій Романенко розповів, чому так важливі візити президента Володимира Зеленського на передові позиції ЗСУ. Думкою експерт поділився у своєму telegram-каналі.

Юрій Романенко зауважив, що в мережі почали з'являтися негативні коментарі з приводу візитів глави держави Володимира Зеленського на передову. Люди пояснюють свою позицію тим, що, мовляв, після візиту президента на цих позиціях окупанти можуть влаштувати котел. Експерт підкреслив, що така думка хибна.

Володимир Зеленський, фото: Instagram
Володимир Зеленський, фото: Instagram

"Але в цій логіці Київ повинен був впасти ще в лютому або березні, тому що президент весь час перебував у столиці. Але крім інших факторів, Київ встояв саме тому, що президент не побіг і став символом опору", - заявив фахівець.

Юрій Романенко додав, що президент повинен надихати простих громадян, бійців і заявив, що дії Зеленського в нинішніх умовах правильні і не піддаються критиці.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Скрін telegram
Скрін telegram

"Нарешті, в усі часи лідер держави повинен надихати громадян. Всі верстви суспільства повинні бачити, що лідер нації розділяє їхні страхи, горе, переживання, проблеми. Що він розуміє суть того, що відбувається на місці і тому адекватний при прийнятті рішень. Тому Наполеон їв кашу з солдатської миски, а Черчилль приїжджав на фронт, щоб переконатися, що все виглядає саме так, як пишуть в рапортах генерали. У цьому плані поїздки Зеленського в Харків, Лисичанськ, Соледар абсолютно логічні і правильні", - зазначив Романенко.

Раніше Знай писав, українцям показали "сюрприз" у закордонному паспорті, від якого виступають сльози гордості: "Ніколи не помічала".

Також наш портал інформував, Арестович повідомив про можливі ускладнення на передовій: найскладніші напрямки.

Крім того, ми повідомляли, для перемоги над окупантом потрібна не тільки зброя, секретар РНБО Данилов відкрив очі на потреби України.