Російські окупанти продовжують тікати від війни. Командування не дає навіть відпусток, так як всі розуміють, що більшість з них вже не зможуть повернутися.

Про це стало відомо з телефонної розмови окупанта, яку перехопили працівники Головного управління розвідки Міноборони України.

Російський окупант з Калінінграда по телефону розповів своїй близькій подрузі, що його підрозділ постійно знаходиться в зоні бойових дій, і через брак особового складу не дають відпустки. Чоловік зараз має намір писати рапорт на звільнення, адже не має наміру далі воювати.

Після цього загарбник озвучив два варіанти того, як будуть далі розвиватися події: або ж особовий склад буде частково замінений, або ж діючих окупантів залишать ще мінімум на три місяці. Йому страшно, адже ймовірність повернення додому після зіткнення з ЗСУ-мінімальні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Ми вже більше сюди не поїдемо. Тому що наше командування вже не хоче сюди їхати. Командир сказав, що більше калінінградські війська сюди їздити не будуть" - каже окупант у розмові з подругою.

Російські окупанти, фото: скріншот з відео
Російські окупанти, фото: скріншот з відео

У Калінінградській області на даний момент зміцнюють кордони, так як вони побоюються нападу з боку Польщі, а точніше, так їм сказали пропагандисти.

Згадав у телефонній розмові він як потрапив на війну. За словами загарбника, він до кінця нічого не усвідомлював, і командування зберігало все в секреті.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

"Нам не сказали, що ми їдемо в Україну. Нам сказали, що ви їдете у відрядження в поля "на Чехова" (полігон в Підмосков'ї). Кажуть, у вас є 40 хвилин, щоб завантажитися. У літаку вже сказали, що ми їдемо в Україну. Мені сказали, що якщо приїде 79 полк сюди, то ми, ймовірно, разом з ним підемо в наступ у бік Харкова. Тут більшість самі відмовляються і вже намагаються втекти самовільно через кордон до Росії".

Нагадаємо, що розблоковано порти та відновлення морських перевезень: Резніков розповів, як Україні допоможе Туреччина

Раніше повідомлялося, що Арестович повідомив про можливі ускладнення на передовій: найскладніші напрямки

Також, українкам розповіли, за яких умов може розпочатися обов'язкова мобілізація жінок