"Азовсталь" - всього одне слово, але стільки болю... за українських військовослужбовців, які героїчно протистояли переважаючим силам противника протягом декількох місяців, будучи в оточенні.

Маріуполь - друге слово... повністю знищене місто, Життя тисяч мирних жителів, їх матеріальних і нематеріальних досягнень. Рашисти дадуть відповідь за це, обов'язково, і більше того - вже відповідають - своїми життями. Більше 30 тисяч росіян більше ніколи не повернуться додому до своїх матерів, дружин і дітей у відповідь за те, що вони накоїли.

Азовсталь, Маріуполь. Скріншот з відео
Азовсталь, Маріуполь. Скріншот з відео

Зовсім недавно вище командування дало наказ військовослужбовцям з "Азовсталі" скласти зброю, щоб зберегти свої життя. Окупанти перевезли їх на територію, тимчасово підконтрольну "ДНР". Але про наших бійців необхідно говорити щодня, не забуваючи і підвищуючи шанси на їх повернення додому. Зараз в TikTok з'явилася Коротка історія одного з покійних чоловіків, від якої складно стримати сльози.

"Я коли вийду з Азовсталі, одружуся", - говорив він.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Однак Михайло Попов загинув. 15 йому могло б виповнитися 24 роки.

Михайло Попов, фото: Instagram
Михайло Попов, фото: Instagram

"Пишаюся кожним прожитим разом днем, Мій коханий чоловік! Страшний сон, який, здається, все ніколи не скінчиться. Не дивлячись ні на кого і ні на що, ти завжди був поруч зі мною", ти був моєю фортецею і силою моєю... моє маленьке тепле сонечко. Я люблю тебе", - заявляє його дівчина.

@ukraine_war_

😔#азовсталь #україна #путінхуйло🔴⚫🇺🇦 #4308

♬ оригинальный звук - s ❦

Нагадаємо, Руслан став легендою Бучі після перемоги над окупантами: врятував безліч життів, і вже розмірковує про плани після перемоги

Як повідомляв "Знай.ua", апокаліптична пилова буря: частина планети може "перестати дихати" через небезпечне явище

Знай.ua писав, інструктор полку "Азов" Георгій Купарашвілі жахнув розповіддю про Маріуполь: "Оточили дуже швидко"