Радник глави офісу Президента закликав українців спокійніше ставитися до здачі окремих населених пунктів, зазначаючи, що йдуть маневри та тактичні дії.

Відомий радник Офісу президента, Михайло Подоляк, вирішив поговорити з українцями та заспокоїти їх, як це постійно робив Олексій Арестович. У своєму телеграм-каналі, Подоляк випустив коротке відео у якому спокійно намагається пояснити, що на фронті постійно відбуваються зміни, ворога впускають (здають) в місто чи село, а потім вибивають з нього.

Михайло Подоляк. Фото: Telegram
Михайло Подоляк. Фото: Telegram

Це маневри, обстановка на війні постійно змінюється. За словами Михайла Подоляка, ті втрати територій, які є зараз, є тимчасовими. Україна використовує час для накопичення сил, ресурсів і озброєння, поки противник активно витрачає свої. Подоляк зазначив, що сили росіян набагато сильніші, а Україна досі чекає на обіцяне озброєня.

"Безумовно, війна йде дуже інтенсивно. Але треба зробити, щоб кожне село, яке ми віддаємо тимчасово, а потім забираємо назад, давалось росіянам великою кров'ю. Щоб вони втрачали дуже багато. Ми маємо їх вимотати. Ми маємо зробити все для того, щоб в них закінчилися резерви і ресурси", - зазначив радник ОП.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Він заспокоїв українців, акцентуючи на тому, що все, що сьогодні віддаємо, буде повернуте назад, все буде українським, адже це все Україна. Він порадив трошки почекати. Та зазначив, що на фронті працюють професіонали.

"Чекаємо на зброю та санкції, які мають "добити" російську федерацію, після цього все обов'язково повернемо, це ж Україна. Ми вже не можемо закінчити так, як закінчили у 2015 році. Закінчимо інакше, закінчимо по-українськи".

Нагадаємо, раніше ми писали, що експерти розповіли про початок нового етапу холодної війни: світ знову ділиться на частини через росію.

Як повідомляв портал "Знай.ua", військовий експерт Ігаль Левін повідомив про українське місто, на якому армія рф "зламає зуби".

Також "Знай.ua" писав, що голова тимчасово окупованого Мелітополя розповів про ганебну втечу окупантів.