Радник голови міністра внутрішніх справ Віктор Андрусів повідомив, що існує велика загроза для переміщення диверсійних груп на Волинь, щоб розфокусувати український захист, та відволікти увагу від переднього фронту.

У своєму офіційному телеграм-каналі, Віктор Андрусів розповів, що попри те, що останні тижні були спокіні у плані відомостей про диверсантів, тепер стала відомо реальна загроза з території Бліорусі.

Затримання диверсанта, фото СБУ
Затримання диверсанта, фото СБУ

"Спостерігаємо такі наміри з території Білорусі. Є загроза того, що ці групи будуть перекидатися саме звідти на територію Волинської області. Такі дії мають на меті відволікання й відтягнення наших військ. Зрештою на звільнених територіях їм важко діяти, бо пильнує поліція, працюють блокпости та й люди стали уважнішими",

- написав Андрусів.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Цікаво, що За даними Генштабу Збройних сил України, Білорусь планує збільшити чисельність своєї армії ледь не вдвічі: з 45 тисяч до 80 тисяч. Також йдеться про розконсервування озброєння, яке є у країни на зберіганні.

Нагадаємо, раніше ми писали, що російських загарбників, які потрапили в полон, утримують відповідно до Женевської конвенції, тому вони мають цілком комфортні умови.

Як повідомляв портал "Знай.ua", експерти розповіли про початок нового етапу холодної війни: світ знову ділиться на частини через росію.

Також "Знай.ua" писав, що розблоковані порти та відновлення морських перевезень: Резніков розповів, як Україні допоможе Туреччина.