Окупанти перекидають з Іркутської області в Україну системи залпового вогню "Ураган" та 152-мм САУ "Гіацинт".

Про це стало відомо з відео, яке розповсюдили у мережі. Крім вищезазначеної зброї, також були помічені МТ-ЛБу та різного роду радянська допоміжна техніка.

рф привезла нову партію зброї. Фото: Telegram
рф привезла нову партію зброї. Фото: Telegram

Міноборони України повідомляють, що ця РСЗВ "Ураган" призначена для ураження живої сили, легко броньованої техніки мотопіхотних і танкових підрозділів противника в місцях зосередження і на марші, руйнування командних пунктів, вузлів зв'язку та об'єктів військової промисловості, інфраструктури, дистанційної установки мінних полів.

САУ "Гіацинт" призначена для ураження артилерійських батарей, руйнування оборонних споруд, придушення пунктів управління, знищення живої сили, вогневих засобів, озброєння і військової техніки.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

рф привезла нову партію зброї. Фото: Telegram
рф привезла нову партію зброї. Фото: Telegram

Поблизу населеного пункту Хороше Озеро, на Чернігівщині, в результаті вогневого враження РСЗВ "Ураган" затримано рух колони противника.

Радник голови міністра внутрішніх справ Віктор Андрусів, з території Білорусі на Волинь можуть перекинути диверсійно-розвідувальні групи (ДРГ) з метою відтягнути сили українських військ.

Нагадаємо, раніше ми писали, що путін панічно боїться агресії свого народу, і вважає, що веде війну з Заходом: головні помилки російського диктатора.

Як повідомляв портал "Знай.ua", російських загарбників, які потрапили в полон, утримують відповідно до Женевської конвенції, тому вони мають цілком комфортні умови.

Також "Знай.ua" писав, що Олексій Арестович повідомив про можливі ускладнення на передовій