Російські окупанти починають розуміти, що шанси повернутися додому живими з України, після протистояння з ЗСУ, дорівнюють нулю. Тепер вони починають придумувати, як можна втекти з війни.

Про це стало відомо завдяки головному управлінню розвідки Міністерства оборони України. Вони опублікували чергове перехоплення розмови окупанта на своїх сторінках у соціальних мережах.

Цього разу вже дружина почала шукати лайфхаки стосовно того, як можна втекти з війни в Україні. Нічого розумнішого, ніж порекомендувати чоловікові покалічити себе, вона не змогла.

Даний діалог показує, як сильно вже впав моральний і бойовий дух російських окупантів. Без російської пропаганди на телебаченні їм боротися складно, і різко захотілося додому. Повернуться при цьому не всі, адже більшість підрозділів несуть колосальні втрати.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"У нас народу менше 100 чоловік залишилося", - каже загарбник.

Російські окупанти, фото: скріншот з відео
Російські окупанти, фото: скріншот з відео

Бригада давно не проявляє ініціативи рухатися вперед, а саме командування ніяке. Є серед них і ті, кому вдалося повернутися назад на батьківщину, але, всі вони вже написали рапорти на звільнення, щоб більше ніколи не вступити на українську землю. Рішення правильне, але потрібно було з собою забрати своїх побратимів.

Зараз у нього два варіанти розвитку подій: або продовжує воювати, і тим самим зустріти вірну смерть, або ж повернутися додому, хоч і з ганьбою. Дружина почала його переконувати, що потрібно бігти, поки є така можливість.

"Невгамовний окупант не припиняє скаржитися. Він розповідає, що не вистачає не тільки особового складу, а й забезпечення. У них відсутні нічники і Тепловізори. А наявне спорядження просто застаріле. Тому дружина вирішила підкинути йому ідею. Мовляв, інші хитруни підвертають ногу і повертаються додому. А це означає, що і він може так вчинити, щоб залишитися в живих" - йдеться в повідомленні ГУР МО.

Нагадаємо, що снаряди окупантів "прилітають" навіть на найвіддаленіші лінії фронту: перед взводом "Ветеринара" стоїть особливе завдання

Раніше повідомлялося, що Олена Зеленська знову звернула увага світу на війну в Україні

Також, сім'я повернулася в рідне село під Києвом після окупації, але на місці залишилися лише руїни