Стало відомо про те, що російські окупанти вирішили грунтовно засісти в Херсонській області. Почали проводити пропагандистське опитування. Звичайно ж, з підтасованими результатами.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню від Головного управління розвідки Міністерства оборони України в соціальних мережах.

З публікації стає ясно, що загарбники в Херсонській області почали готувати грунт для того, щоб провести на території області псведореферендум, щоб потім приєднати її до складу Російської Федерації. Заради цього вони почали проводити фейкове "соціальне опитування".

Громадянам телефонують з телефонного номера 74994263534, і пропонують відповісти на радісні запитання. Вони повинні нібито вплинути на їхнє ставлення до Росії, війни, окупації, а також до російського диктатора Путіна.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Основні питання:

  • як ви оцінюєте обстановку у Вашому регіоні?
  • як ви оцінюєте обстановку в Херсоні?
  • що потрібно зробити "місцевій владі" для поліпшення умов життя?
  • як ви ставитеся до спеціальної військової операції в Україні?
  • як ви ставитеся до Володимира Путіна?
  • як ви ставитеся до російської армії?
  • на вашу думку, чи потрібно Херсону входити до складу Росії або йти шляхом Л/ДНР, або увійти до складу "Республіки Крим"?
  • чи є родичі в Україні та Росії?
  • що варто зробити українській владі: забути про регіон, залишити його в спокої, списати борги. Що варто зробити Росії для регіону: поліпшити освіту, пенсії, дороги і т. д.?

Це опитування має показати те, як місцеве населення реально ставиться до окупантів, проте, звичайно ж, правдивих результатів ніхто не надасть, і вони вже давно відомі.

Адмінбудівля, Херсон. Фото: Telegram
Адмінбудівля, Херсон. Фото: Telegram

Більшість жителів Херсонської області почали відмовлятися відповідати на такі питання, а ті хто погоджуються - бояться сказати правду, адже знаючи росіян, життя людей у них стоять на останньому місці.

Нагадаємо, що згідно з опитуванням 2018 року, проведеного групою " Рейтинг "в рамках проекту" портрети регіонів", 68% жителів Херсонської області відчувають гордість за те, що вони громадяни України. 65% вважають, що українська мова має бути єдиною державною.

Мітинг у Херсоні. Фото: Youtube
Мітинг у Херсоні. Фото: Youtube

Нагадаємо, що на окупованих Росією українських територіях потужно зростає партизанський рух-аналітики

Раніше повідомлялося, що без петард, салютів і феєрверків на свята: яку піротехніку заборонять в Україні

Також, у Європі попросили Туреччину зайняти більш жорстку позицію щодо Росії.