СБУ затримала агентку військової розвідки рф, яка передавала ворогу розвіддані про українських захисників на Житомирщині

Зрадниця здавала позиції ЗСУ, вона свідомо співпрацювала з окупантами, та агресивно вела себе у соціальних мережах, просуваючи наративи кремля. За даними слідства, агенткою виявилося створіння жіночого роду з села на Житомирщіні.

Затримання зрадниці СБУ. Фото: Telegram
Затримання зрадниці СБУ. Фото: Telegram

Співробітник підрозділу розвідки збройних сил рф "примітив" жінку у заборонених в Україні соцмережах, де вона висловлювала агресивну проросійську позицію. Росіяни завербували її та присвоїли псевдонім "Побєда". СБУ.

Після початку повномасштабного вторгнення рф жінка отримала детальні інструкції від куратора щодо способів збору і передачі необхідних їм даних. Це була надзвичайно важлива для російської розвідки інформація, оскільки через це село рухалися сили ЗСУ, які вибивали ворога з тимчасово окупованих територій.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

У ході обшуків правоохоронці виявили в агентки засоби зв’язку з кураторами воєнної розвідки рф. Затримана визнала факт співпраці з ворогом і надає свідчення щодо своєї протиправної діяльності.

Переписка зрадниці зі спецслужбами рф. Фото: Telegram
Переписка зрадниці зі спецслужбами рф. Фото: Telegram

Слідчі СБУ повідомили їй про підозру в державній зраді. Тепер "пабєда" буде спілкуватися хіба зі стінами в'язниці років 15 як мінімум. Максимальний термін позбавлення волі за подібний злочин - довічне ув'язнення.

Нагадаємо, раніше ми писали, що росіяни вигадали новий спосіб відкосити від війни в Україні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українець 10 років прожив у сонячній Італії, але повернувся захищати свою батьківщину

Також "Знай.ua" писав, що український генерал Дмитро Красильников про необхідність важкого озброєння.