Російські загарбники розповіли про полонених захисників України, які були незламні та поводилися не типово для полонених.

У інтерв'ю взятому у окупанта на роств та оприлюдненому на телеграм-каналі "Всевидяче око", чоловік у військовій формі армії рф без розпізнавальних елементів, заявив, що полонені ЗСУ поводяться не так, як хотіли б окупанти.

Окупант. Фото: Telegram
Окупант. Фото: Telegram

Були такі полонені ЗСУшники, ти з ним спілкуєшся, таке відчуття, що не він у нас у полоні, а ми у нього. Виходить, що зухвала поведінка. Таке було. При чому по всій лінії фронту. російський окупант.

Окупантів вражають нескорені волелюбні українці, вони йдуть на все аби зламати волю. Як стало відомо з російських джерел, понад тисяча полонених з Азовсталі доставлено у росію для проведення "слідчих дій".

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Понад сто людей можуть перебувати в москві, у тому числі так звані "іноземні найманці, що здалися в Маріуполі". Крім того, найближчим часом до Росії "після проведення очних ставок" планують відправити ще частину українських військовополонених. Наразі офіційної інформації немає.

Тим часом рф обміняла на своїх загиблих тіла українських захисників, цифра наближається до 300 бійців, яким буде віддана честь та шана на рідній землі.

Нагадаємо, раніше в Україні можуть з'явитися системи ПРО "Залізний купол" від Ізраїлю, США не заперечують.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ангела Меркель півтори години говорила про Україну, але винною себе не визнала.

Також "Знай.ua" писав, що російські загарбники змушують українців на окупованих землях жити за їхніми законами, проте на "співпрацю" йдуть одиниці.