Відомий український журналіст та аналітик Юрій Романенко прокоментував новину про те, чому Німеччина боїться давати зброю Україні.

У своєму Instagram Романенко коментує цинізм німців щодо поставок зброї. За його словами, Німеччина виляє, як може, лише б не давати зброю Україні.

Юрій Романенко. Фото: Youtube
Юрій Романенко. Фото: Youtube

Впродовж трьох місяців ми бачимо, що німецька еліта — просто жінка легкої поведінки, яка лежить під росією та робить все, щоб залишатися такою в майбутньому. Юрій Романенко.

Німецьке видання "Шпигель" поспілкувалося з чиновниками Німеччини, та назвав два аргумента, які називають ці чиновники, чому Німеччина себе так веде.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Перша причина, чому вони не дають нам танки, це побоювання, що Україна може стати самовпевненою, якщо отримає низку перемог на полі боя, та увірветься на територію російської федерації.

"Це буде означати, що німецькі танки знову з'являться на території росії", - пише газета та призводить до здивування журналіста та аналітика. Він заявиляє, що у цій фразі декілька рівнів цинізму. По-перше, цинізм в тому, щоб приводити такий аргумент щодо тієї ситуації у якій знаходиться Україна.

Уявіть, що ґвалтівник ґвалтує жінку, вона кричить та просить сусідів про допомогу, а сусід їй каже, я не дам тобі зброю, тому що ти ґвалтівника не дай бог в'єш, і увірвешся у\до нього в дім, і тоді той пістолет, який я тобі дав, принесе мені якісь проблеми. І поліція прийде та запитає, як мій пістолет опинився у руках жертви, яка погрожувала ґвалтівнику... ну кінчені... Романенко.

Також він прокоментував те, що німецькі чиновники хвилюються про те, щоб німецькі танки не потрапили на територію рф. Романенко дивується, невже вони думають, що світ сприйме це, як потурання гітлерівському режиму.

Юрій Романенко, фото: Instagram
Юрій Романенко, фото: Instagram

Німеччина сьогодні готова виправдовувати будь-які форми тоталітаризму, вона боїться нашкодити схожій тоталітарній машині яка існує в росії - рашизм. Німеччина боїться допомогти надавати їм по морді.

У них не має серйозної політики демократії, попри те, що вони багато років говорили про демократичне суспільство. "Можливо вони співчувають тоталітаризму? І навпаки хочуть його перемоги?, - ставить питання Романенко.

Нагадаємо, раніше ми писали, що російські окупанти почали проводити фейкові опитування в Херсонській області.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Україні можуть з'явитися системи ПРО "Залізний купол" від Ізраїлю, США не заперечують.

Також "Знай.ua" писав, що Ангела Меркель півтори години говорила про Україну, але винною себе не визнала.